måndag 25 november 2013

Artist


Idag bestämde Emma sig för att bli artist. Hon vill uppträda och sjunga. Ja, sångröst har hon i alla fall  och hon är grym på att lära sig texter. Min lilla sötnos. ( la upp en video men den verkar inte gå att se på mobilen?? Funkar det inte får ni kolla på en dator ) 
Nu har vi legat på soffan. Ätit pepparkakor och sett Alvin och gänget 2...igen. När Emma tycker om en film så ser hon den om och om igen tills hon kan varenda scen och replik utantill.

Mamma hämtade henne åt mig på dagis idag. Jag har legat nästan hela dagen. Inte karusellyr men lite gungig. Och så frusen och trött. Hänger nog en förkylning över oss alla här hemma. Snörvel, attjo, prosit!
Idag har jag faktiskt inte ens tyckt att det har varit jobbigt att hasa runt här hemma. Jag har inte haft ork till nåt annat ändå.

Imorgon ska jag fika med en vän och vallas runt i butiker. Yes! Underbart.
Har lite att fixa inför Emmas födelsedag och kalas.

Tidigare idag fick jag en länk skickad till mig om att det ska testas ny medicin för Menieres. Dom behövde några med Menieres att testa på. Jag mailade dit och en läkare från Karolinska ringde upp mig. Hon skulle kontakta mig när dom startar med detta. Kul! Tack för tipset Helena

Nu ska jag sätta mig på golvet med Emma som har dragit ut varenda docka i Barbielådan. Har lovat henne att vi ska klä på och fixa allihopa.  Hur tänkte jag när jag lovade det?

Resten av kvällen blir lugn. Orkar inte ens laga mat idag. Tror Krysset får "bjuda" ikväll.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar