torsdag 2 januari 2014

Leave me alone

Nu sitter jag i köket och avnjuter kaffe och knäcke. Knäckemacka med ost. Hur gott är inte det? Fast godast är ändå med avokado på.  Tyvärr hade vi ingen hemma idag. 

Resten av familjen sover. Skönt att sitta ensam. Bara höra klockan ticka i köket. Njuta av tystnaden och lugnet. 

Jag är ganska morgontrött. Har absolut inga problem att gå upp tidigt, när klockan än ringer. Men det tar lång tid innan jag riktigt vaknar till liv. 
Har märkt att det här, att få sitta själv en stund, passar mig perfekt. 
Jag är ingen människa man löser världsproblem med när jag är nyvaken. Mer en leave me alone-människa. 

Jag måste börja vänja mig. Jag är en nattmänniska. Men eftersom jag inte får jobba natt mer. Jo får , får jag ju men jag bör inte, så måste jag börja vänja mig vid att gå upp tidigt. 
I mitten av jan ska jag tillbaka till läkaren och få domen. En behandling till i örat? 
Snälla...håll tummar och tår. Inte för att jag vet hur man "håller" tår men hoppas och önska gärna med mig att jag slipper en behandling till. Orkar inte bli liggandes igen. Särskilt inte nu när jag mår så mycket bättre och kommit en bra bit på vägen.

Idag blir det nog ganska lugnt för mig. Skulle åkt med familjen in till stan och tagit en fika. Men tinnitusen gör sig extremt påmind idag och mitt huvud känns nära att explodera. Tror Emma och Micke får ta lite egen tid och jag likaså ,fast i sängen. Jag och Tinnitus. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar