fredag 13 december 2013

Gyllene Tider

Såg GTs konsert på tv nu ikväll. Längtade genast tillbaka till den härliga sommarkvällen då dom spelade på Fredrikskans. Fantastisk kväll på alla vis.

Emma och jag har haft en fantastisk kväll i kväll. Många härliga skratt.

Svärmor var här på en fika tidigare och sonen kom hem med en kompis på en kaffe. Sen har Emma och jag haft mammaEmma-mys.

Kollade på julkalendern. Älskar den. Varför måste varje avsnitt vara så kort? I dag grät jag lite. Emma blev också tårögd och sa:
- Tur att min pappa vill krama mig.

Sen tittade vi på Alvin och gänget. Trots att vi har sett den ofantligt många gånger så skrattar vi lika mycket varje gång.

Emma hade även en dansuppvisning för mig. Underbara unge. Jag fnissade lite i smyg. Hon ger verkligen allt när hon dansar. Headbangar och rullar på höfterna. Jag frågade vart hon hade lärt sig att rulla så med höfterna.
-Jag tänker bara att jag rockar rockring, sa hon då.

Det är alltså rockrings-moves som gäller nästa gång vi går ut Helena ;)

Nu sitter jag här vid datorn och försöker ladda hem ett avsnitt från en serie jag följer men vårt internet suger. Jag får jucket. Pms:ig som jag är så är det inte långt ifrån att datorn snart ligger ute i trädgården. Gaaah! Troligtvis är det fel på vår router. Den måste lämnas in imorgon. Den ger mig gråa hår. Och så får jag ont i käkarna och tänderna för att jag måste bita ihop hela tiden för att inte skrika rakt ut.

I morgon blir det en tripp till Ikea. Giraffen och McD. Lite familjemys innan vi ska lämna Emma hos mormor och morfar.
Det vankas det julfest i morgon kväll. Ser verkligen fram emot detta. Vi får skjuts dit och hem och blir jag trött eller yr så finns det sängar att vila i. Men jag tror det ska gå bra. Ser fram emot att ta ett glas vin.
Ser fram emot att få komma iväg och träffa lite folk. Ska även bli kul att få hoppa ur myskläderna och fixa sig lite fest fin.

Nu ringde precis Micke. Han undrade om han skulle åka förbi Max på vägen hem. Man ska inte fråga mig sånt när man vet att jag inte kan säga Nej. Så oschysst.
Men det ska bli förbannat gott.

Natti natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar