torsdag 10 februari 2011

Vinter

Skratta eller gråta? Ja inte fan känns det kul att titta ut idag iaf och se mer snö. Jag vet, det är februari och det brukar snöa då, men vintern har varit så jäkla lång, intensiv och påfrestande så nu vill jag inte ha mer. Och igår kändes det nästan som vår och jag fick lite hopp om att vintern var på väg bort men ...näe...så var det inte.
Man får helt enkelt gilla läget ett tag till och försöka intala sig själv att det är kul med snö och härligt med vintern. Hur det nu ska gå till?!

Sen är jag så sjukt less på min hand och gipset. Det är ivägen hela tiden. Jag vet att det avlastar och hjälper min hand men det kliar, sticks och är svettigt.
Jag är rädd att det är nå´t allvarligt skit med min tumme/handled. Jag vaknar på nätterna ibland och den är helt bortdomnad och det små sticker i den. Läskigt.
Jag tycker det har börjar värka mer i den nu med. Jag vet inte om jag försöker använda den för mkt.??!!
Nästa fredag ska jag först till ortopeden och sen till arbetsterapeuten.
Blir jag gipsad då igen så vet jag fanken inte vad jag gör.
Sen denna jäkla förkylning som bara verkar gå runt, runt, runt. Jag nyser o börjar bli snorig och Emma är totalt igentäppt igen.

På tal om vårt söta lilla monster så har hon sovit gott hela natten. Morgonen började bra och hon var pigg o utvilad men sen satte det igång. Micke fick inte byta blöja, hon skällde o var arg på honom. Sen skulle hon inte borsta tänderna, hon grät och skrek och hon skulle se på tv. Sen skulle hon inte ha overall, hon skulle ha jacka. Hm...

Nu har mannen varit iväg och lämnat lillan på dagis och vi ska åka till IKEA och kolla på kök.
I em kommer svärmor på besök och hon har med sig semlor. Mmmm...veckans första o sista semla. Jag ska njuta! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar