onsdag 16 februari 2011

Fryser

Känner mig fortfarande frusen o dassig och är nu rejält täppt i näsan MEN jag känner mig ändå lite bättre idag.
Emma och jag har haft en mysig förmiddag och mamma kom hit och käkade våfflor med oss.

Lilla Emma är så känslig och tycker att saker och ting är pinsamt trots att hon bara är två år. Hon är så duktig på att räkna och hon visade det för sin mormor idag och räknade till tjugo. Då klappade vi händerna när hon var klar och skrek: Bravo!
Då började Emma gråta, hon skämdes. Stackars lillan. Hon vill inte ha för mycket uppmärksamhet.

Jag vet inte om hon är tidig eller om det är normalt men jag tycker iaf att det är duktigt att kunna räkna till tjugo. Hon är oxå väldigt duktig på bokstäver. Och hon kan "läsa" sitt namn. När man skriver Emma och frågar vad det står så säger hon Emma. Förmodligen kan hon ju inte läsa det utan känner igen namnet. Men jag tycker ändå att det är duktigt. Hon känner oxå igen mamma o pappa när man skriver det.
Emma är väldigt intresserad av bokstäver och ord.
Hon har bokstäver som är magneter och dom brukar hon stå och sätta på kylskåpet och så säger hon att hon skriver olika ord.

Emma är en smart o klipsk liten tjej, men hon har inte fått den smartheten från mig iaf. Det måste vara från pappa MU :)
Patric har oxå varit väldigt tidig och duktig på att läsa, skriva, han är grym på matte , har lätt för att lära in och är väldigt allmänbildad. Även han har fått det ifrån sin pappa.
( du kan sluta att le nu Martin hehehe )

Men att dom är söta, goa, snälla, sociala och helt otroligt underbara och härliga, DET har dom fått ifrån MIG ;)

Nu ska jag på jobbmöte.

Ha en härlig onsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar