tisdag 8 februari 2011

Storm

Ingen rolig natt. Är det inte stormen ute som har väckt mig så är det Emma. Två nätter i rad nu har hon sovit jätte dåligt. Vaknat och varit orolig. Kommit in till oss för att ligga o böka o sparka på mig. In i sin säng igen, sova en stund, vakna o komma tillbaka. Sådär har det hållt på hela natten. Och som sagt. När hon sov så var det ljudet av stormen ute som höll mig vaken. Kändes som om taket på huset skulle blåsa bort. Hua!

Ja så när klockan väl ringde i morse så var ingen av oss på toppen humör.
Emma tjurade, katten gnällde o vill ha mat, jag ville ha kaffe men helst av allt soooova.
Mannen drog till jobbet och där stod jag med tålamod NOLL.
När det var dax att gå till dagis hittade vi inte Emmas favorit vantar. Nää dom var i pappa MUs jacka. Hm...Emma vägrade såklart ha några andra vantar.
Protest , gråt o skrik. Suck!
Vi kom tillslut iväg. Skulle ta vår genväg till dagis eftersom vi var sena. Nähe, det gick inte, där var det typ ett hav av vatten. Tillbaka igen och gå den långa vägen ( som eg inte är lång men det kändes så då ) och då blev Emma sur för att vi inte kunde gå den vägen vi brukar ( JAG MED )
Sen blev hon glad och trodde vi var påväg till mormor. Och ledsen igen när hon förstod att det faktiskt var dagiset vi skulle till. Väl framme på dagis så vägrade hon släppa mig. Var en helt ny vikarie som tog emot. Ååååååååå.
Gaaaah! Bit ihop, andas långa djupa andetag, tänk på nå´t roligt!
Jag bet ta mig fan ihop så hårt så käkarna känns fortfarande ömma.

Tillslut gick hon in och hon var inte ledsen när jag gick. Skönt! Hon var nog lite nöjd med att mormor skulle hämta henne på dagis idag så hon har ju nå´t att se fram emot iaf.
Som sagt, ingen bra start på dagen men det kan bara bli bättre :) Positivt tänkande gör livet så mycket enklare.

Snart ska Micke o jag bli bjudna på lunch av min bonusfarmor o farmar, Maj o Rolf. Vi ska käka på nå´t nyöppnat ställe vid gamla volvo. Thaimat eller husmanskost. Gott!
Sen ska jag uträtta ärende i Hansa city , det är därför Emmas mormor ska hämta på dagis.

Vägde mig i morse. 66.3 visade siffrorna. *suck*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar