torsdag 17 februari 2011

Tung i skallen

Ja , det märks att man inte är riktigt pigg när man knappt orkar shoppa.

Syrran och jag har varit iväg på en liten tur idag. Solade, Baronen, fikade och sen Ölandsköpstad. Jag gillar gamla leksaksbutiken i Köpstaden. Där ligger en allt i allo butik nu. En hel del fina inredningsgrejer till bra pris.

Nu sitter jag i soffan med en pipig dotter. Jag förstår att hon är trött när hon kommer hem ifrån dagis. Hon sover inget där om dagarna längre MEN...det är jobbigt att höra på detta okynnesgnäll.
Tjurar, piper och gnäller, sen glömmer hon det och leker och är glad en stund. För att åter igen pipa och gnälla för ingenting.
Fast just nu så känner jag mig precis som henne. Jag känner mig gnällig och har inget tålamod.
Men vi är nog ganska så trött för det har varit en små jobbig natt. Emma har vaknat några ggr och vill dricka, eller så har hon drömt. Och ena stunden ska hon ligga hos oss men sen vill hon tillbaka till sin säng igen. En omständig liten fröken Unger.
Idag, tidigt på morgonen, vid kl 05 så vaknade vi av att Emma höll på att greja. Micke gick upp för att titta vad hon gjorde. Då hade hon tagit av sig blöjan och pyjamasbyxorna och så satt hon på pottan som hon hade tagit in i sitt rum. Hahaha.
Som tur var så somnade hon om igen...

Snart kommer en kille hit och ska titta på vårt kök och hjälpa oss att planera lite. Kul ;)
Imorgon är det fredag och jag ska till ortopeden.
Det hjälpte ju inte att be er hålla tummarna senast så jag hoppar över det denna gången. Det får gå som det går.
Men jag hoppas innerligt att gipset åker bort.

Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar