tisdag 15 februari 2011

Lite bättre...

...men ändå inte bra.
Har varit frossa och svettningar om vartannat inatt. Känner mig dock lite bättre men som sagt , inte helt bra. Huvudvärk, börjar bli täppt i näsan och så känner jag mig öm i hela kroppen. Orkar inte riktigt röra på mig så det blir ryggläge även idag. Måste vila upp mig tills ikväll. Blir hämtad här vid 17.30 av Sara för lite vardagslyx. Träff med tjejerna. Vi ska käka smörgåstårta hemma hos Jessica. Och det har jag sett fram emot så har jag ingen feber så tänker jag banne mig åka dit ikväll.
Så jag hoppas jag piggar på mig under dagen. Igår gjorde jag inte många knop. Jag låg i soffan hela dagen o kvällen. Satt bara upp en liten stund när syrran var här och lämnade en Alla hjärtanspresent till Emma. Och så gav vi Lina en ros för att hon kämpat på så bra med körkortet.
På tal om ros så är jag stolt över min son som igår på Alla hjärtans dag bjöd sin tjej på bio, gav henne en present och en ros. En riktig romantiker ;)

Jag tänker fördriva dagen med körkortsplugg. Blir till att plugga hela denna veckan och sen i nästa vecka ska jag till körskolan och göra upp en körkortsplan med Cissi. MEN då måste gipset tas bort på fredag. ( Hoppas, hoppas, hoppas )
Jag är så himla imponerad av min syrra. På mindre än ett halvår klarade hon körkortet. Smartast i familjen.
Men jag KAN oxå om jag verkligen vill , och jag VILL verkligen klara det, så jag SKA kämpa nu!
Jag har funderingar på att börja plugga, eller iaf att byta jobb och då vill jag ha tagit körkotet först...Likaså OM, jag säger bara OM, vi ska försöka ordna ett syskon till Emma så vill jag oxå ha körkort. Orka åka buss med 2 barn.
Näe, nu måste jag ta tag i körkortet. Eller hur?

Nu ska jag vila en stund innan det blir kaffe o plugg.


Emmas roliga kommentar igår. Jag förklarade en sak för henne och hon tittar på mig med undrande ögon och säger:
-Vad menar du mamma?

Sötnos!

2 kommentarer:

  1. Vilken körskola gick Paulina på?? Jag måste också ta tag i mitt körkort också snart, känner att det skulle vara såååå mycket enklare att ha det nu när man är själv om dagarna med barnen... Vart är det du ska gå??? Vi får ta och peppa varandra lite:)

    SvaraRadera
  2. Jag går redan på Anders Trafikskola. Vi känner henne som har den körskolan. Cissi. Hon är helt suverän. ( Lina gick oxå där ) Jag har kommit ganska så långt med körningen men sen när jag skulle börja ta tag i teorin lite mer så har det bara dalat. Men nu så är jag på G igen.
    Jag har fått inloggningsuppgifter från körskolan så jag kan plugga teori hemifrån. Det är suveränt.
    Nu ska jag bara bli av med gipset oxå så jag kan köra lite igen.
    Ska till körskolan nästa vecka och göra upp en plan ;)
    Ja, nu sätter vi fart och tar körkortet :)

    SvaraRadera