fredag 4 februari 2011

Trevlig fredag

Ja det blev en bra kväll iaf trots gips ;)
God mat och en soft kväll hos mamma.
Nu sover lillskruttan. Hon kämpade länge för att hålla sig vaken. Hon har varit så pigg o glad hela kvällen. Mammas fina lilla tjej.

Nu ska jag kolla lite resor till Turkiet. För på Måndag ska vi in och boka resa. Vi åker i slutet av Maj, början på Juni typ. Ska bli så skönt.
Men Oj vad jag kommer sakna mina barn. Fast det gör jag alltid. Behöver bara gå till jobbet så saknar jag dom ;) Men jag tycker ändå det ska bli kul att få komma iväg.
Emma får vara hemma och mysa med pappis. Det blir mysigt för dem. Är så tacksam att Micke stöttar mig och tycker att jag ska resa iväg och att han ser fram mot att få vara hemma själv med Emma.
Micke åker iväg i April så då är ju jag själv hemma med Emma.
Först hade jag lite dåligt samvete bara av tanken på att åka iväg från Emma men nääe, varför skulle jag ha det?! Emma har två föräldrar och jag har väl lika mycket rätt att åka iväg som hennes pappa?!
Nääe, jag tänker inte ha dåligt samvete, jag tänker njuuta. Jag tror på att man blir en bättre förälder av att få egen tid. Och jag tror Emma mår bra av att få vara med sin pappa.

Pernilla och jag har pratat länge om att åka iväg på en resa. Vi har pratat om det sedan vi var på Kreta och det är längesedan nu.
Men nu har vi sparat ihop lite cash så nu äntligen blir det av.
Jag vet att det finns många avundsjuka ,gnälliga och bittra människor där ute, till er säger jag: Ta tag i ert liv och gör nå´t kul ni oxå! ;)
Det är trist med avundsjuka människor som inte kan vara glada för andras skull.

Nu ska jag krypa ner och läsa lite.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Avundssjuka, bittra människor är tyvärr ett vanligt fenomen i det här landet och ganska så mycket i den här stan tyvärr.. Men bryr dig inte om dem och jag tycker du gör helt rätt i att åka i väg till solen en vecka... :) Då är du ju en gladare och piggare mamma till Emma sen när du kommer hem..
    Så stäng öronen för alla dessa bittra människor dem klarar man sig utan..

    Kram på dig och hoppas ni hittar någon trevlig resa!!!!

    SvaraRadera
  2. Tack Frida. Det behövde jag höra. För hur el hur så känns det som att man ska ha dåligt samvete för att man är mamma och vill åka iväg en vecka. Men varför ska man ha det? Emma är ju som sagt hemma med sin pappa.
    Ja, man behöver tanka energi ibland för att vara en bra mamma, eller rättare sagt, en ännu bättre mamma ;)
    Kram tbax!

    SvaraRadera