söndag 13 februari 2011

Ikväll...

...ska jag ta tag i det som jag borde gjort för längesedan, KÖRKORTSTEORIN. Jaja, skratta ni. Men jag lovar, jag ska göra ett tappert försök och jag ska verkligen försöka att inte ge upp denna gången.
Min lillasyster är grym, hon är snart klar med körkortet. Jag vill oxå men jag har ingen tro på mig själv. Är rädd att jag inte fixar teorin, är rädd att misslyckas. Jag är inte rädd för körningen, jag är bara rädd för teorin.
Men jag vill såååå gärna klara av det. Jag behöver feedback, om NI tror på mig så kanske jag oxå vågar tro på mig själv.

Ja som sagt, ikväll ska jag göra några testprov på datorn. Undra hur mycket jag har glömt?
Egentligen borde jag ta tag i det här nu när jag är sjukskriven och har mycket tid över. Jag är ju sjukt rastlös när jag är "ledig" så jag får väl ta tag i att gå till körskolan. Cissi lär väl få en chock om den "försvunna eleven" dyker upp igen :)

Usch , jag mår illa och har ont i magen. Jag kunde inte hålla mig, jag har ätit en semla, trots att jag redan har ätit veckans semla. Sorry. Nu får jag INGEN under hela nästa vecka. Nää så är det. Fuskar man så ska man oxå straffas.
Fast det känns som om jag redan är straffad. Magen gör revolt. Kräkvarning!

Nähe, nu ska jag umgås med dottern innan det är dax för henne att sova.

Tjing Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar