lördag 19 februari 2011

Småttingarna

Jag har missat att läsa min syrras blogg. Eller jag har nog struntat i det för att jag inte vill läsa hur hon skryter om att hon har fått körkort. Hehehe Näe jag skämtar, jag har bara missat det helt enkelt. Men idag var jag inne och läste och för ett par dagar sedan hade hon gjort ett fint inlägg om sin bästa vän där hon skrev väldigt fint om mig. Om MIG liksom...det är inte ofta jag får höra nå´t fint om mig.
Jag blev rörd och tårögd men väldigt väldigt glad. Lina är så bra på att göra mig glad.
Hon har nog rätt i en sak, jag bryr mig väldigt mycket om andra och ger alltid utan att kräva någonting tillbaka. Men ibland, ibland vill bara få höra att man är uppskattad och att det man gör betyder något.
Tack Lina. Jag älskar dig, det vet du!

Lina blev speciell för mig direkt när hon föddes. När lilla Amanda kom så hade jag nyligen själv fått barn och man "såg " inte Amanda på samma sätt. Man hade ju fullt upp med sitt egna.
Amanda och min son har däremot alltid varit tighta. Nästan som syskon. Otäckt lika ibland. Dom har följt varandra genom livet och skolgång och går nu även gymnasiet ihop.
Nu som först, kanske efter att Amanda var med oss i Thailand , så har man fått upp ögonen för denna härliga tjej oxå.
Jag är lik Lina och Amanda på olika sätt.
Lina och jag gillar samma typ av filmer, böcker, vi kan dricka kaffe o babbla i flera timmar, vi är intresserade av mode och inredning, vi "pratar" samma språk och vi läser av varandra bra.
Lina och jag är lika, vi ger och lägger ner energi på andra men glömmer bort oss själva och vi har väldigt svårt för att säga Nej.
Ibland är Lina mer mogen och "vuxen" än vad jag är och DÄR kommer likheten med Amanda in. Hehehe
När jag ser Amanda så ser jag mig själv ibland ( asså när jag själv var 16 år ) Amanda och jag har ganska lik klädstil ,samma crazy humor och har ganska knasiga och tokiga ideér i huvudet för det mesta. Vi tycker ofta att saker är såååå pinsamt. Vi har samma PMS besvär och fiser lika illa hahaha.

Lina och Amanda, småttingarna i familjen, jag älskar er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar