tisdag 15 februari 2011

Trevlig kväll

Har haft en väldigt trevlig kväll med tjejerna. Sara har gått en "starta eget kurs" och hon ska i veckan redovisa/presentera sitt företag för kursledarna och nu ville hon öva på oss innan. Det gick jättebra och hennes företag som hon ska starta kommer gå super.
Hon bjöd på smörgåstårta o minisemlor. Mums!
Jag trodde först inte att jag skulle kunna följa med. Timmen innan jag skulle bli hämtad låg jag utslagen på soffan o kände mig riktigt hängig. Men två panodil gjorde susen och jag höll mig hyfsat pigg hela kvällen. Men sista halvtimmen innan vi åkte hem började jag frysa igen och känna mig febrig.
Så nu blev det två panodil till och så hopp i säng. Nå´t "skit" har jag i kroppen och det bästa är nog att försöka sova bort det.
Är glad att jag hängde med ikväll för det var väldigt trevligt. Efter Saras presentation satt vi i ett par timmar och bara pratade. Mysigt!

Nähe...sängen lockar. Imorgon blir det en soft förmiddag och sen hoppas jag vara tillräckligt pigg för att kunna gå på ett jobbmöte efter lunch.


Natti natt!

2 kommentarer:

  1. Åhhh vet du vart Sara har gått sin kurs? Jag är ju på jakt efter en sån kurs jag också.. vill ju starta nått med mina tårtor..

    Hoppas du kryar på dig snart...=)

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte riktigt men den ligger i samma byggnad som John Bauer gymnasiet. Det är en kille som heter Mayo Mellström som har kursen. Hon gick till Arbetsförmedlingen och sa att hon ville gå den kursen. Då fick hon först redovisa sin företagsplan för dom innan hon fick gå kursen.
    Hon säger iaf att kursen har varit väldigt givande och bra.
    Det vore väl en väldigt bra grej för dig att gå på. Kontakta AF vet ja.
    Lycka till ;)

    SvaraRadera