lördag 26 februari 2011

Gääsp!

Som jag trodde, Emma vaknade tidigt idag med. Klockan 06.40 slog hon upp ögonen. Det är tidigt, iaf om man är bortskämd med att nästan alltid få sova till minst 08.00. Så nu har vi ätit lite frukost, Emma kollar tv, jag sitter med datorn och mannen ligger kvar i sängen och snarkar.
Igår bestämde vi oss för att vi ska åka och handla lite nytt till hemmet, samt planera färdigt köket så det känns bra. Jag trivs inte helt 100 i huset eftersom det inte är färdigt. Jag vet, ett hus blir aldrig riktigt färdigt, finns alltid nå´t att göra. Men, här hemma är det halvfärdigt överallt och saker vi sa att vi skulle köpa eller göra när vi flyttade in är fortfarande inte gjort. Det är tröttsamt :/
Jag är iaf nöjd med mina blommor i kök- och vardgasrumsfönstret. :)








Bilder på Emma och dom "snabba" skorna. Hon är så rolig för hon blir väldigt glad för kläder och skor. Hon är redan nu väl medveten om vad hon ska eller INTE ska ha på sig. :)





Nu ska jag krypa ner under filten med Emma och gosa lite. Jag är trött, frusen och humörsmässigt är det ingen bra dag idag så jag ska suga åt mig lite kärlek av Emma. Det brukar göra susen :)

Lördag: Rensa, sortera och städa. Powerwalk. Långt bad med hårinpackning och ansiktsmask. God mat, dryck och melodifestival. Så ser min dag ut!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar