måndag 14 maj 2012

Ont i rumpan

Ja, det kan tyckas konstigt men jag har ont i rumpan. Asså inte just iiiii rumpan men i ena skinkan. I går när vi lyfte möbler högg det till där och gjorde ont en stund men det släppte. I morse när jag vaknade och skulle gå ur sängen så kunde jag knappt gå för varje gång jag sätter ner hälen på höger sida så hugger det i skinkan. WTF?
Vad har hänt? Gör inte ont hela tiden, inte när jag sitter el så utan bara när jag går?! Inser att ålderskrämporna börjar krypa på. Jag är helt enkelt inte så ung som jag ser ut hahaha.

Äh, en värktablett så går det över! Trams att gnälla över en värkande rumpa.Finns dom som har det värre. Såg precis en bild på våra vänners son som har fått vattkoppor. Där kan vi snacka "koppor" och han har verkligen befogenhet att klaga och gnälla. Stackaren. Jag som brukar hoppas att Emma ska få det ångrar mig genast.
Jag har mest hoppats det för att jag ändå pluggar nu och kan ha henne hemma hos mig och för att hon ska slippa få det sent som Micke fick. Inte kul att få vattkoppor när man går i högstadiet kanske. Men som sagt, det kommer när det kommer...

Vad händer idag då?
Ska dra iväg och köpa färg, hämta sonen i skolan och så hänga med honom och göra ett pass, svärmor kommer på middag. Jag ska lyxa till det med att göra kroppkakor. Ja tänk, jag är fan bra på det mesta, t o m på att göra kroppkakor. Inte helt svårt att köpa färdiga, slå in dem i folié , ner i en gryta , låta dem sjuda och voila så är det klart. Enkelt men gott :)  Hoppas även kunna genomföra ett träningspass i kväll, om det nu går över i min rumpa :)

Funderade på att bjuda min man på bio på onsdag (fast eg borde jag inte bjuda honom för han bröt nyss strömmen när jag hade suttit och skrivit hur mycket som helst på en uppgift och jag hann inte spara så det försvann...Gaaaah! ) men det går ingen film vi vill se. Misstänker att han kommer vilja gå på fotboll men nää, det är jag inte sugen på.
Ut och äta kanske? Fast då får det bli Mc Donald´s eftersom det är jag som bjuder. Mer är han inte värd. Hahaha

Jag SKÄMTAR bara och är ironisk, för det får man vara på sin egna blogg.
Min blogg, mina ord, mina tankar...if you don´t like it...bye bye! ;)

Jag är lite bitter idag. Trött på att får höra att det finns dom som läser min blogg enbart för att snoka och snacka. Hur orkar ni?! Vad gör ni här?
Folk borde lära sig att sopa rent framför sitt egna hus innan dom pratar om andra.
Meeeeen det härliga är att oftast är det så att What goes around comes around , tänk på det ;)

Hahaha jag med mina sjuka ideer funderar på att skicka en burk pepparkakor till just dom snokande, snackande läsarna...för det sägs ju att man blir snäll av pepparkakor :)
Håll utkik i era brevlådor...det kanske dyker upp en present från mig ;)


"Vem i hela världen kan man lita på?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar