söndag 13 maj 2012

Jag fryser

Jag känner mig inte pigg, fryser och har ont i kroppen. Segt!

Var ute på Krögers igår ( och hade en väldigt trevlig kväll ) och det var ganska kallt ute men när man sitter där inne under värmelamporna så känner man ju inte det. Kanske blev jag kall igår?
Jag har inte varit ett dugg bakis idag iaf. Härligt att få vakna obakis och slippa ligga utslagen.
Jag har förvisso varit ganska seg men har ändå hunnit med en del här hemma. MålaMalla har varit i farten igen. Två pallar blev utsatta för en make over idag och gissa vilken färg dom förnyades i? Just precis det du tänkte nu...dom blev vita :)

På tal om make over så hittade jag urklipp idag från när jag var med i en bilga till Aftonbladet för några år sedan. Där kan vi snacka om make over...kände knappt igen mig själv.
Sonen sa att jag ser yngre ut nu och det tackar vi för. Min fina vän Lotta smsade och sa att jag är snyggare nu. Shit, mitt självförtroende är inte att leka med nu ikväll. Känner mig riktigt snygg...eller näe, nu ljög jag. Blir man någonsin nöjd med sig själv?
Inte jag iaf hehe fast jag är ju sällan nöjd med nåt. Moohaaaa!

Idag har vi även möblerat om lite i tvrummet. En ny tv-bänk har tillkommit samt ett gammalt skrivbord, ett fynd (endast 350.-)från Förmedlingscentralen. I like it a lot. Nu ska vi bara måla om det samt hitta en passande stol till. Vi vet inte hur vi ska måla det än.
Min vän Lotta från Sthlm kommer i sommar och då ska hon få fria tyglar med hur det ska målas. Hon är grym på sånt.
Kommer bli så bra så när det är klart. Och så ska vi bara ta bort fondväggen som vi har i tv-rummet. Hur tänkte jag när jag valde den? Det är tyvärr bara mig vi kan skylla på, jag valde...Usch, jag kräks på den...

Jag har hunnit med ett besök på gymmet och köra ett indoorpass nu ikväll. Men satan vad trött jag var idag. Hade ingen ork alls.
Nu ligger jag, nej jag sa fel, jag sitter vid mitt "nya" skrivbord och bloggar. Fast snart ligger jag i soffan igen med både filt och täcke på för att värma mig.
"Jag fryser ihjäl, det är så kallt..."

I morgon är en ny dag och en ny vecka. Trevligt!





Krögersmys.


Bild från när jag var med om en styling i Aftonbladets bilaga


Emma plockade ut sitt dockhus med tillbehör och satt ute och lekte. Härligt!


Vilken färg tycker NI att skrivbordet ska ha och hur ska vi göra med fonväggen? Ny tapet eller ska vi måla hela rummet i en och samma färg?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar