fredag 18 maj 2012

Bara tjejer...

...inga pappor, som Emma säger :) Vi har haft en mammaEmma-dag i dag och hon har ju helt rätt, bara tjejer inga pappor.
Vi har varit vid Giraffen, Emma hoppade i hoppborg, fick ansiktsmålning och så ett besök på McDonald´s. Nu i em har vi planterat och grejat i trädgården.

Vi har varit ute precis hela dagen. Härligt! Man blir så där skönt trött när man har lapat luft, sol och energi en hel dag.

Jag var på gymmet i morse, körde kondition/styrka och 20 min på bandet. I dag blev jag knappt trött, innebär det att jag börjar bli vältränad? Jo tjena....I wish! :)
Skulle haft vilodag i morgon men det får bli ett indoorpass på morgonen och så vilodag på söndag istället :)

I morgon blir det en städ och fixardag. Storstädning samt fix i trädgården. Måste få i ordning innan sonen fyller 18 och vi ska ha en trädgårdsfest här hemma.
Emma ska även bjuda hem sina dagiskompisar och fröknar på en fika i trädgården snart så då måste det ju oxå vara lite ordning. För tillfället är det kaos. Står målargrejer, krukor, växter, redskap, verktyg lite överallt. Som sagt, en fixardag är på sin plats i morgon. Tur att man har svärmor som har erbjudit sig att rensa rabatter och fixa lite för det är inte riktigt min grej. Slipper gärna om jag kan. Man kan ju inte vara bra på allt! Fast i detta fallet handlar det nog mest om att jag tycker det är skittråkigt!
Vem vill ligga på knä och rensa bort maskrosor/ogräs och bli skitig under naglarna frivilligt? ;)

Ååå vad härligt det är när solen skiner. Jag får en "jag vill hänga på en uteservering och titta på folk"-känsla :)
Nästa vecka blir det en AW med tjejerna så då blir det ju lite häng på uteservering misstänker jag. I kväll får jag nöja mig med häng på den inglasade och att titta på mannen. Det funkar ju det med ;)

Nu ska jag börja förbereda middagen så mannen får mat på bordet när han kommer hem. Ska slänga ihop en spontanare = använder grejer vi har hemma utan recept och nån plan. Det blir som det blir och oftast blir det förbannat gott!

Ha en härlig helg, njut av solen, familjen, vännerna och framför allt av LIVET!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar