fredag 4 maj 2012

Ensam

Sitter just nu och har fredagsmys med mig själv. Känner mig faktiskt lite ensam. Emma har somnat, fast vi hade jättemysigt innan hon somnade. Först kollade vi på film och sen låg vi i soffan och pratade om allt möjligt. Mys! Hon verkar fundera en hel del. Hon frågade flera ggr vad hon skulle göra om hon tappade bort oss på Maxi.
Alla funderingar är kanske orsaken till mardrömmarna hon vaknat av nästan varje natt senaste tiden.
Inatt hade hon oturen att åka på krupp så vi har varit mer vakna än sovandes denna natten. Hoppas hon slipper det inatt.Senaste gångerna har hon haft det 2-3 nätter i rad??!!

Idag startade jag dagen med ett styrka/kondition-pass på gymmet och även 15 min löpning på bandet.
Blir en tripp dit imorgon bitti oxå. Ett indoorpass är bokat. Känns som om jag bor på Malkars numera. Som sagt, med mig är det allt eller inget. Finns liksom inget mellanting. Sjukt ju! Äh, jag kör på tills jag tröttnar...igen :)

Sara och Theo har varit här idag på en kombinerad mamma/barn-lunch/fika. Vi hade tur att solen faktiskt tittade fram så vi kunde njuta av kaffet ute.
Bjöd inte på världens mest exlusiva lunch direkt, korv med bröd blev det. Så enkelt men ack så gott. Och så fruktsallad och kesella vanilj (glass till barnen ) till efterrätt.
Kom nyss på att jag har glömt att äta sen dess. Har helt enkelt inte hunnit. Har pluggat, målat och haft fullt upp med Emma. Känner mig ändå inte så hungrig så min middag/kvällsmat blev knäckebröd. Väldigt lyxig dag jag haft i matväg.
Nu ska jag gotta mig med grönsaker och dipp. Myskläderna på och datorn laddad. Blir ett avsnitt av VD. (Vampire Diaries) Jag har inte växt ifrån vampyrerna än. Men det är kärleken och romantiken jag vill åt. :)

Ha en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar