fredag 11 maj 2012

Fotbad...

...hur skönt är inte det?! Insåg ikväll att jag gör det alldeles för sällan.

Efter att vi hade grillat ( vi hoppade över räckmackan och körde grillat istället ) så satt jag kvar på vår inglasade altan, läste en bok, tog en kaffe, choklad och unnade mig ett fotbad. Fan så nice.

Har haft en mysig dag idag. Mamma, och alla småsystrar utom en var här på fika idag. Även en av systrarnas man och så deras söte lille son som Emma är helt galen i. Hon vill hålla, pussa och gosa hela tiden.
Hon vill ha ett syskon...hm...vad ska vi göra åt det? ;)
Emma hängde med hem till mams o paps en stund medan jag och mannen tog oss ett besök på Ikea samt en storhandling på Maxi. Säger bara ALDRIG MER, aldrig mer handla en fredagseftermiddag. Herre Gud, hela Kalmar var ju där!!! Riktigt orutinerat av oss att åka dit en fredag,men man lär av sina misstag och det kommer inte hända igen!

Det var en hel del provsmakning på Maxi, bl a en hemmagjord potatissallad som var väldigt smaskig. Testade att göra den till det grillade nu ikväll och den kommer att göras fler ggr.
Nypotatis, rödlök, timjan, creme fraiche, gräddfil, salt och peppar. Gott gott i gott gott.
Har dock en annan potatissallad som jag brukar göra och som jag faktiskt gillar lite mer. Det är med purjolök och äppelbitar i bl a.

Fasen vad hungrig jag är hela tiden nu när jag tränar flitigt. Äter betydligt mer än vad min man gör ialla fall. Har ätit lite godis nu ikväll och fick faktiskt dåligt samvete så nu bestämde jag mig för att ut och springa imorgon förmiddag.
Men vi får väl se imorgon hur det blir med det. Har lite ont i mina ljumskar och vader. Var rätt tufft på gymmet idag.

Ser fram emot morgondagen. Först familjemys sen lite egen tid. Jag ska "checka ut" en stund och träffa en vän. :)  Ut och käka och om vädret tillåter hänga på nån uteservering. Mys!

Nähe, nu ska jag suga i mig lite kärlek från min dotter innan hon ska gå och lägga sig. Hon får alltid vara uppe lite längre på fredagar. Är det fredagsmys så är det. Dock funkar det inte att hon är uppe FÖR länge. Då blir hon övertrött och har svårt att somna och sen sover hon oroligt hela natten.

Alla ni som läser denna blogg håller tummarna för fint väder imorgon va?  Jag vill hänga på en uteservering ;) och om du vill joina så bara hör av dig ;)
Kanske dumt att skriva här att alla ska hålla tummarna. Vet ju att jag har läsare som mest är här för att snoka och som eg ogillar mig...tänk om h*n dödar en spindel nu?
Ja ja, blir det regn imorgon så vet jag varför ;)
Fast som tur är finns det tak på uteserveringarna...

Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar