söndag 28 april 2013

Tvillingsjäl

Vissa människor funkar man liksom bara extra bra med. Man behöver inte göra sig till, man kan vara sig själv i alla lägen. Inga konstigheter, inget krångligt, allt är bara så himla bra.
Man kan prata om allt, man kan skratta och gråta tillsammans. Trösta lyssna och försöka förstå. Uppmuntra, stötta och finnas där så gott det går.

Jag har sagt det och jag säger det igen. Mina vänner är noga utvalda och jag är så glad över att ni berikar mitt liv. Jag vet att ni alltid finns där och ni vänder inte ryggen utan står alltid med öppen famn. Jag känner mig trygg med er. Ni vet vilka ni är <3 em="">

Har en ganska nyfunnen vän, Helena, som är en av dom som berikar mitt liv. Det bästa med Helena är inte bara att vi "klickar" så bra utan att hon funkar så bra med mina andra vänner oxå.
Och att vi har så jäkla kul ihop. Jag lärde känna Helena genom förskolan. Våra barn går i samma grupp. Lärde även känna Linn där. Linn, Helena jag och våra män har alltid väldigt kul ihop och jag ser fram emot många tillställningar tillsammans med dom.

Helena skrev så fint om mig på sin blogg idag. Tack vännen.

Livet blir så mycket enklare och roligare när man har fina vänner runt sig, eller hur?

Vilken soft skön dag jag har haft. Inte många knop gjorda här idag inte. Tog visserligen en pw med Helena. Härligt att få motionera och samtidigt kunna "babbla" av sig lite.
Nu tror jag minsann det snart blir sängen.
Möte på jobbet imorgon. Sen tills sjukhuset och träffa en specialist på öron, yrsel och Meniéres. Känner mig lite nervös inför det mötet. Men det kommer säkert att gå bra.

Sov gott. Vi "ses" imorgon.


Tack mamma och pappa för hjälpen med Emma. Tack finaste Patric och Tilda för att ni skjutsade oss inatt. Och tack för att ni tog med Emma på utflykt idag. Ni är fantastiska. Vad skulle vi göra utan er. Älskar er så mycket.
Och ännu en gång, tack alla ni som var med igår och gjorde det till en galet rolig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar