måndag 10 januari 2011

Vilken dag

Ja, det blev verkligen en dag med vila. Helt utslagen skulle jag vilja säga. Jag har varit yr och kraftigt illamående hela dagen. Har knappt kunnat röra mig. Har orkat ta mig från sängen till soffan ungefär. Har knappt vågat röra mig av rädsla att behöva kräkas.
Har hela tiden legat och funderat på hur jag ska göra inatt. Jag ska ju jobba?
Men jag ville helst inte vara hemma för jag har bara en natt innan jag är långledig och tur att jag inte ringde mig sjuk för nu mår jag bättre.
Jag tog en illamående/åksjuke tablett och det hjälpte lite. Har försökt att äta både det ena och det andra i dag men inte fått ner någonting.
Nu fick jag ner en chokladbit och ett glas vatten iaf och jag börjar faktiskt få lite färg på kinderna igen.
Usch, säger jag bara, vilken hemsk förmiddag det har varit. Jag var lipfärdig ett tag, yrsel är verkligen läskigt!
Sökte ju för yrsel för ett år sedan ungefär och fick gå till öronmott. där dom pratade om kristaller i örat som rubbats ...hoppas det "bara" var det igen och att dom är på plats igen.

Nu ska jag snart hämta min älskling på dagis. Tur att hon har varit på dagis idag så att jag har kunnat vila. Hoppas det har gått bra för lillan idag. Hon har ju haft lång julledighet från dagis och kanske "glömt" rutinerna lite. Men det har säkert gått bra, bara mammaMalin som nojjar :)

Nähe, dax att rycka upp sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar