tisdag 25 januari 2011

Så mycket bättre

Ja idag är Lillan bättre, iallafall piggare och på bättre humör. Hostan, rosslandet och snoret är kvar men det verkar iaf gå åt rätt håll. Skönt!
Då kanske vi kan gå ut och ta lite frisk luft idag. Dessvärre verkar små bassilusker ha hoppat på mig. Känner mig lite snorig och halvseg men äh, lite frisk luft ska nog göra susen. Har ju varit instängd i den här sjukstugan några dagar nu så då är det ju inte så konstigt om man känner sig krasslig.

Sitter nu och lyssnar på Mix Megapol och hoppas dom ska dra vår elräkning jag skickade in till deras tävling. Men näe det kan vi ju glömma. Önska går ju som sagt. Åååå jag vinner aldrig nå´t !!!

Igår hittade jag en sida med bra priser så nu ska jag snart beställa hem lite saker för att testgöra mina första smycken. Gud vad kul det ska bli.
Jag har ju källaren att sitta o pyssla i. Vi har ju möbler där nere men använder inte källaren alls. Så där kommer bli mitt lilla tillhåll. Ska bli så kul! Har redan fått min första beställning av syrran. Jag har till september att göra det klart för hon vill ha det på sin födelsedag. Hihi!
Frågan är bara NÄR ska jag ha tid att gå ner i källaren?
Vissa dagar känns det som att man knappt hinner gå på toaletten. Jag prenumererar på Amelia o Mama men jag ska sluta med det nu för jag hinner knappt läsa dom.
Jag behöver fler timmar på ett dygn...

Nähe, dax att hoppa ur mysisarna och sen ut på en promenix.
Undra om jag skulle bjuda mig själv på en semla idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar