torsdag 13 januari 2011

Beslutsångest

Vi ska renovera köket så jag har spenderat kvällen framför datorn , surfat runt och tittat på kök. Finns ju så mycket fint. Beslutsångest!
Hur ska man kunna välja? H J Ä L P! Nå´n som nyligen renoverat köket eller som har bra tips o ideér, hör gärna av er ;)

Har oxå tittat lite på resor eftersom jag och Pillan funderar på en tripp i vår. Vart ska man åka i tex april? Egypten?
Jäklar vad jag längtar efter sol o värme.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Givetvis lämnar jag tvn på och lamporna tända tills mannen kommer hem. När ska man sluta vara mörkrädd? Jag börjar ju för fanken närma mig 40 och vågar inte sova själv. Pinsamt!

Shit vilken flitig bloggare jag har varit idag. ;)
Jag vill komma på nå´t kul/nå´t nytt med min blogg. Funderar på om jag ska ordna en tävling?!

Gonatt mina vänner. Vi ses imorgon!

3 kommentarer:

  1. Vi byggde om/renoverade vårt kök för 4 år sedan. Mitt råd är just att kika runt på massa olika kök och hitta vad du gillar. Snoka i andras kök på deras lösningar i skåp och lådor. Men lyssna inte alltför mycket på andras åsikter. Vi bestämde tidigt att inte ha några överskåp och bara ha lådor ned till, vilket alla avrådde oss ifrån. Så vi reglade upp på väggen bakom, men det sitter fortf inga överskåp på väggarna och lådorna har vi aldrig ångrat. Vi byggde istället som en skänk/vitrin vid matplatsen (hade sett det i ikeas kökskatalog...) där vi förvarar vinglas.
    Tänk på att ni inte behöver köpa allt på samma ställe. Vi köpte vårt kök på Kvik och handtag på Ikea, vilket gjorde att vi sparade 5000 bara där. Man köpa tex bara en bänkskiva på ett ställe om man vill.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Om ni kan tänka er att åka i slutet av april/början av maj så skulle jag åka till Cypern.. härligt väder och underbart vatten :)

    SvaraRadera
  3. Tack för tipsen Emmy. Vi får helt enkelt kolla runt lite så kanske man hittar nå´t som verkligen känns rätt. Vi vet iaf att vi vill ha mycket stora lådor men det är väl det enda vi har bestämt :)
    Jag är ju en så´n velmaja. Är livrädd att lägga ner mycket pengar och sen ångra sig :/

    Ok Frida, Cypern säger du. Då kollar jag det direkt. Tack :)

    SvaraRadera