söndag 23 januari 2011

Kalmarjouren

I morse fick vi åka in till Kalmarjouren för första gången. Emma hade en hemsk natt med feber och andningsproblem. Så vi turades om att sitta uppe med henne. Det blev inte många timmars sömn för så fort hon somnade så började hostattackerna igen.
Vi hade bara Mollipect hemma till Emma och det hjälpte inte. Imorse så ringde jag sjukvårsdupplysningen och vi fick en tid direkt.
Läkaren på Kalmarjouren var riktigt bra. Han gav oss en liten känga för att vi inte hade åkt in inatt. Han sa att man inte ska ta för givet att det "bara" är krupp, det kunde vara struplocksinflammation oxå( tror det hette så ). Dock så var det "bara" krupp nu så vi fick kortison ( Betapred ) 12 st tabletter till Emma och hjälpte inte dom så skulle vi åka in igen. Och i fortsättningen om Emma fick krupp så skulle vi inte vänta med att åka in.

Jag tror jag ska skicka in en dagens ros till tidningen o tacka Kalmarjouren. Man ger ju alltid negativ kritik när man inte tycker nå´t är bra så varför inte ge cred när man tycker nå´t är bra?
Vi blev bra bemötta där. Det var vänlig och trevlig personal. Inte stressade utan tog god tid på sig och gav ett professionellt intryck. Läkaren var verkligen super!

Nähe, nu ska jag krypa ner och vila lite med min dotter. Hon mår bättre nu men är hes och rosslig. Hon fick alvedon emot febern så hon har piggat på sig lite men vi är trötta efter den vakna natten så lite vila kommer sitta fint.

Natti!


Hipp hipp Hurra för lillkusin Meja som fyller 2 år idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar