måndag 30 januari 2012

Våga Vägra

Jag tror jag ska starta en förening som heter Våga Vägra. Många tjejer i min omgivning är dåliga på att ta hand om sig själva.
Våga Vägra ska ge kurser i hur man vågar vägra helt enkelt. Vägrar städa, laga mat, tvätta, fixa allt som alltid fixas och helt enkelt lämnar över det till männen i hushållet ett par dagar. Man kan våga vägra på jobbet, finns säkert någon som gör allt och en del inget, likadant i andra sällskap, bland vänner, idrott, föreningar, ja vad man nu pysslar med. Om man känner sig överkörd eller alltid är den som gör allting så börja vägra.
Våga ta hand om dig själv mer! Punkt slut!

Jag själv skulle behöva gå en Lagom-kurs. Kan någon tala om för mig hur man blir lagom? Jag har inget mellanläge. Det är antingen allt eller inget. För mycket eller för lite...Jag vill bli lagom!
Nu har jag tränat fyra dagar i rad. Var på gymmet i morse och körde gymcirkel och så ska jag tillbaka ikväll för ett Indoorpass. Lagom, vad är det?
Skulle nyss ta nåt gott till kaffet, typ en chokladbit. Blev inte bara en bit, blev en hel chokladkaka. Som sagt,lagom vad är det?

Jag måste helt enkelt lära mig att bli lite mer lagom...nån som vet hur man gör? Tips tas tacksamt emot!

Takidabiljetter fixade och betalda. Känns skumt att dom ska spela på Sandra.
Det var ett antal år sedan man hängde där. Men jag tror det kan bli kul. Verkar vara många man känner som ska gå dit.

"And you learn
Like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark
Showing you the way"

Ha en bra dag allesammans och kom ihåg, våga vägra! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar