lördag 7 januari 2012

Raclette

Igår hade vi en trevlig kväll med fam. Weiss. Det var soft och mysigt. Prat, skratt, musik, barnbus, och en massa att äta och dricka...precis som det ska vara.
När barnen hade haft den uppskattade skattjakten så hoppade dom i pyjamas/nattlinne och sen hade dom mys resten av kvällen. Vi ett tillfälle när dom satt i soffan och mös och tittade på film så gick jag in och frågade hur dom hade det. Då fick jag till svar av Emma:
-Mamma gå, du stör vår släktmiddag.
Hahaha
Vi bjöd på en räkcocktail till förrätt och som huvudrätt körde vi Raclette, "gör det själv" mat. Blev succé. Det brukar det bli. Tror nog att fam.Weiss införskaffar ett raclettejärn inom kort. :)
Så blev det för oss oxå när vi hade blivit bjudna på det första gången hos fam. Gunnarzon.
I går testade vi att använda mozarella att smälta/grilla, det blev super. Pricken över i:et, kan man sä.
Idag har vi haft en riktigt skön slappardag. Sovmorgon till 10. Vi är verkligen lyckligt lottade som har en dotter som vill sova länge på morgonen. Men frågan är hur det ska gå på måndag när det är dagisdax igen. Hur ska Emma orka gå upp?
Och ibland måste jag erkänna att jag tycker vi sover för länge...Vi hinner knappt plocka bort frukosten förrän det är dax för lunch...Fast, jag ska kanske inte klaga?!


Nu ska vi fixa oss för att gå till fam Håkansson/Johansson för lite samkväm. Fast vi behöver inte fixa oss speciellt mycket för ikväll är det dresscode myskläder som gäller i Borshorva. Passar perfekt denna slappardag!
Vi har det bra vi, som har så himla många trevliga, fina och härliga vänner att umgås med.


Vänner är viktig "krydda" i livet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar