söndag 8 januari 2012

Nya tag

Ja nu jäklar är det allvar. Vågen gillar mig inte längre, eller...jag gillar inte den. Av nån konstig anledning så ökar det varje gång jag ställer mig på den. Byxorna är svåra att knäppa och jag känner mig som en "bumpaberta". Fast det är faktiskt inte bara det som är problemet, jag måste få mer energi. Jag är sjukligt trött.
Jag vill bara sova. Mina powerwalk som jag alltid gick varje dag innan är som bortblåsta, jag orkar knappt gå bort till affären utan att pusta , sucka och få andnöd. Kondisen är urusel.
Jag MÅSTE ta tag i mitt liv. Gymmet minst 2 ggr i veckan och en promenix varje dag. Så är det bara, nu finns det inga ursäkter längre. Nu är julen över, nu är det nytt år och nya tag som gäller.
Jag är absolut inte överviktig, många kanske inte ens ser dom kilona jag har gått upp men JAG mår inte bra. Jag vantrivs och känner mig sunkig.
Kommer dock inte ha massa förbud med "nåt gott till kaffet" osv, jag ska bara försöka vara mer hälsosam och nyttigare helt enkelt.

Ska börja med att boka mig på ett danspass denna veckan. Jag måste skaka rumpan lite...(å jäklar vad det kommer skaka...EARTQUAKE!!!)

Hur som helst så hade vi en väldigt trevlig kväll med våra vänner igår. Det har vi ju alltid. Det kan aldrig bli tråkigt när man är med fam Håkansson/Johansson.
Vi hade en väldigt intressant diskussion igår som fick mig att tänka till lite om min framtid.
Mer studier? Byta jobb? Våga satsa på det jag pluggar till?
Våga chansa?

Funderar...

Idag åker julen ut. Bort med tomtar, gran och röda julgardiner. In med nytt och fräscht. Jag vill ha vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar