onsdag 6 april 2011

Jag har problem

-Mamma, jag har problem skrek Emma nyss när hon inte fick igång sin cd-spelare. Hihihi Man får verkligen många "fniss" dagligen nu av att hon säger så roliga saker.

Idag ska jag vara gnällig så vill man inte höra gnäll så sluta läs NU. ;)

Jag vaknar av en nysattack och får näsblod. Är täppt o tung i huvudet. Är trött pga av att jag vaknat minst 5 ggr inatt av att handen har domnat. Och så blir man allmänt deppig av att det är mulet när man hade hoppats på en solig dag :/
Är idag oxå irriterad på människor som "pratar" bakom ens rygg och som inte vågar säga till när nå´t är ett problem utan som viskar, tisslar o tasslar istället.
Men men, man får räkna med så´nt. Finns alltid så´na människor i ens omgivning som gör så. Tyvärr! Kanske borde dom se om sitt eget hus innan dom "pratar". Och man får gärna fråga mig om saker om man undrar över något, man behöver inte vara inne och snoka på min blogg för att ta reda på saker.

SÅ nu har jag gnällt av mig...nu kan man börja läsa igen :) Skönt att ha en blogg så att man kan skriva av sig ibland.
Jag har alltid funkat så att om jag bara få säga eller skriva ner det där som känns jobbigt ( typ gnälla lite ) så känns allt mycket bättre sen :)
Jag är gnällMalla ibland men inte spec länge. Likadant när jag är arg. Jag blir TOKARG men det går över lika fort.

Nu ska jag ringa chefen. Sen kommer Ingela på en ( två, kanske tre ) koppar kaffe ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar