fredag 22 april 2011

Gult är fult?

Nej, det är inte så att jag tycker gult är fult men det är ändå nå´t med gult som jag inte riktigt gillar. Jag kan inte äta gula godisar, inte orangea heller för den delen. Jag äger inget gult...helt ärligt så har jag INGET gult här hemma förrän nu när det är påsk. Gula små kycklingar, gula fjädrar och nu gula påskliljor i en vas. Jag lider.
Kunde knappt äta frukost i morse när jag såg allt jävla gult runt mig. Och pricken över i:et, vår härliga tapet i köket som har dykt upp när vi börjat riva panelen är ORANGE OCH GUL!!!
Nää det är inte så farligt som det låter men alla som känner mig vet att jag inte är så förtjust i gult. Och det är helt sant, jag kan inte äta gult godis. Det är nå´t ticks jag har!

Jag tittade dock på lite gula och orangea kläder igår. Svårt att undvika eftersom det är sommarens färger. Suck!

Joo vänta...nu ser jag nå´t gult här hemma. Jag fick 2 gula orkideér när jag hade tjejfesten...och jag måste erkänna, dom är fina :)

Nu sitter jag med min dotter och tittar på nya Pippifilmen hon fick i påskägget igår. Hon ÄLSKAR verkligen Pippi. När hon tittar på filmen så sitter hon som ett litet ljus och man ser att hon verkligen lyssnar. Och hon sitter och små ler för sig själv.
Funderar på att köpa Pippi dockhuset till henne så småningom.
Undra om hon är för liten för Astrid Lindgrens värld??? Annars vore det ju perfekt, då får hon ju "träffa" Pippi :)

Har kastat ut alla mattor nu på morgonen och så ska kuddar, filtar etc oxå ut o ristas. Idag är det S T Ä D N I N G deluxe som gäller.

Ikväll blir det biomys med min älskade man. Sen tar vi med mat hem och har en soft Långfredag!

Hoppas denna fredagen verkligen är så lång som den låter för jag har mycket att hinna med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar