onsdag 3 mars 2010

I-landsproblem

Hm...dilemma ikväll. Kl 21 är det program på 3 olika kanaler som jag vill se. Jobbigt läge!
Efterlyst, Grey´s Anatomy och Fuskbyggarna.
Jag får "ola" helt enkelt. Ole dole doff...
Grey´s är ju mitt favvoprogram , men nu är man är i renoveringsplanering så känns fuksbyggarna nyttigt att se. Och efterlyst är alltid nyttigt att se.
Känns som om det ligger mellan Grey´s & Fuskbyggarna och eftersom mannen är hemma lutar det åt "fusket" ;)
Grey´s går i repris på söndag så jag får helt enkelt se det då. Får ställa larmet på mobilen så att jag inte glömmer det bara.

Hahaha vilket enormt I-landsproblem jag startar dagen med. Och det värsta är att jag kommer tänka på detta ända fram till 21 ikväll. Och vilket program jag än väljer att se så kommer jag ångra att jag inte såg det andra...suck....that´s me. ALLTID beslutsångest.

Idag väntas en tur på tippen, saker ska slängas. Min man går igång på att slänga saker. Hahaha, det gäller att hålla i grejerna här hemma annars vet man inte vad som slängs. Så vill man göra honom glad kan man bara åka till tippen. Enkelt! ;)
Lunch på Ikea och lite småplock som ska inhandlas där. Sen ska Emmas rum rensas och saker ska tillfälligt plockas bort. Hon har alldeles för mycket saker så vi ska ställa undan lite som vi kan ta fram om ett tag igen.
För tillfället är det bara garderoben som hägrar för henne och att försöka ta på sig kläder. Eller att plocka med alla skor i hallen. Eller att riva ut saker i skåp och lådor...så vad ska hon ha alla leksaker till???

Hur eller hur så så lär vi nog få dagen att gå iaf. Och i em ska vi bli bjudna på våfflor. Gillas!
Ska ut o lapa lite sol oxå...sol=energi

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar