tisdag 23 mars 2010

ÅÅå ooiiii åååå oooiiiii

Mmm...vi har förtillfället Emmas lekland här hemma. En rutschkana i köket är INTE det optimala. Men den ska ju förvisso ut i trädgården så snart snön smält. Emma älskar iaf kanan och sedan vi kom hem med den igår har jag nog hört : Ååå oooiiii, åååå oooiiiii, eller Åh heeej, Åh heeej typ 1000ggr utan att överdriva.

Igår var det öppna förskolan som vanligt på måndagar. Och igår serverades goda våfflor där. Efter det var vi och köpte rutschkanan följt av storhandling på Maxi.
Men vi ska sluta storhandla där. Vi har inte gjort det på 1 månad nu utan gynnat vår lokala butik, Ica Magneten, och vi sänkte vår månadskostnad på mat med 600kr.
Men igår somnade Emma i bilen så då sprang jag in snabbt på Maxi o handlade. Scanning är ju iaf en sjukt bra uppfinning när man vill att det ska gå snabbt.

Igår kväll var Patric barnvakt åt Emma medan jag och Cissi powerwalkade. Han ringde när jag nästan var hemma. Paniiiiiiik, Emma hade bajsat ;)
Kvällen igår var lugn. Jag har en trötthet som hänger som ett stort svart moln över mig och var jag än gör och befinner mig så skulle jag kunna somna stående.
Kan det vara våren som spelar ett spratt?

Idag ska jag på jobbmöte. Lön & medarbetarsamtal och så planering inför min jobbstart i Augusti. Ska även planera in lite extra jobb fram till dess. Känner att jag vill börja komma igång lite. Skulle vara skönt med nå´n dag eller två i veckan då man kom hemifrån en stund.
Just nu känns det som om mitt liv bara består av att vara trött o gnällig, byta blöjor, plocka leksaker, se på teletubbies, leka, läsa böcker, planera mat, laga mat, diska och plocka efter maten, städa...
Mammaledig...ledig??? Pyttsan!
MEN missförstå mig rätt, jag älskar min dotter och det är underbart att vara med henne o se hur mycket hon lär sig dag för dag. Hon är ingen bebis längre. Hon är en 15 månaders tjej som fullkomligt har tagit över vårt hem och våra liv. Och ojojoj vad hon styr o ställer med oss ;)

Jag älskar mina barn så enormt mkt. Två olika individer som jag känner så mkt kärlek till att det knappt ryms i kroppen. Obeskrivlig och gränslös kärlek <3
Allt jag vill är att mina barn ska vara lyckliga och må bra. Jag vet att jag har lätt för att skämma bort och ge för mkt men...det är svårt att inte ge när man älskar dom så mkt.
Nää nu sitter jag nästan här och blir lipig :)

Nu ska vi ta med vår busiga dotter ut på en promenix och kanske titta in på BVC för en viktkontroll .
Ha en bra dag! Wish me luck på lönesamtalet...högre lön vore ju inte helt fel ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar