lördag 12 september 2009

Uttråkad

Emma o jag har ätit frukost, jag har läst tidningen, druckit 2 koppar kaffe, lekt lite med Emma, sjungit Imse vimse spindel typ 10 ggr ( utan o överdriva ), bytt 2 bajsblöjor...Vad ska jag göra nu?
Alla andra i familjen sover ( männen i mitt liv ) och för den delen ser det ut som att alla på gatan oxå sover.
Hur kan man ligga o sova klockan 8.30 en LÖRDAG morgon? Hm...har dom inget annat att göra än att sova bort sitt liv *ironisk*
Om jag är avundsjuk? Dum fråga....JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Men, måste erkänna, det är rätt mysigt att vara uppe nu. Lugnt och skönt. Förutom alla Emmas leksaker som tjuter o piper. Hon är på ett strålande humör och leker jätte duktigt. Kryper ( ålar ) runt lite överallt i köket. Just nu "pratar" hon med en anka hon har hittat under köksbordet.
Innan vi fick Emma så sa jag att vi skulle vara noga med att hålla på att leksaker inte fick vara utspridda överallt. Leker gör man i sitt rum...sa jag DÅ.
NU är det grejer lite överallt. Har man tur ?! kan man få åka snålskjuts på ett tåg som far runt i köket hela tiden. Det ligger små söta ankor överallt. Det spelar olika melodier från olika saker hela tiden. Det ligger en telefon o ringer om & om igen. Emma har inte lärt sig att svara.

Just nu sitter jag och trummar med mina fötter på en bondgård som ligger under bordet. Försöker att i takt trycka med tårna på en mus som piper samtidigt som tågets signal låter. ( tåget som kör runt här i vårt kök ) Normalt?

Tar en titt över axeln...aha...Emma har rivit ut alla plastbunkar etc från skåpet med alla plastsaker i.
Tidningskorgen är tom, tidningarna ska numera ligga på golvet....tycker Emma!

Det ligger en liten tjej på snart 9 månader och leker på golvet men det ser ut som om vi haft ett dagis här på besök!
Jaja...huvudsaken att hon har kul ( o att jag får sitta ostörd vid datorn hehe )

Nu ska vi nog städa upp i köket & vila en stund innan alla grejerna ska fram igen.

Som jag sagt i tidigare inlägg...cirkulationsplats! Japp!

1 kommentar: