lördag 19 september 2009

Twilight



Nu har jag o syrran sett filmen Twilight. Trodde verkligen inte att filmen skulle vara så bra som den var. Trodde det skulle vara en "trams" film med massa sugande vampyrer med huggtänder men nää den var verkligen bra. So much love i filmen, me like ;)

Har varit en lugn o skön kväll. Jag mår mkt bättre nu men känner mig inte riktigt på topp.
Nå´nting finns i kroppen men vill inte riktigt bryta ut. Känns så där jobbigt i halsen, det liksom kliar inne i halsen...hm...lätt o komma åt.
Täppt i näsan och tung i huvudet. Men men, jag överlever...
Känns lite trist att jag inte kunde hänga med lattémammorna o relaxa idag. Hade väl eg kunnat hänga med men jag hade ingen ork och energi. Kände bara för att vara kvar i myskläderna och "bara vara".
Eftersom syrran kom hit o gjorde mig sällskap så drog MU iväg på lite pokerkväll. Han är kvar än , Patric är hos en kompis, Emma sover och jag är påväg emot sängen jag oxå.
Visst är det härligt när man lääängtar efter att få krypa ner och gosa in sig under täcket och man vet att man är nära och snart är där. Lovely!

Gonatt gonatt!


Tack Lina för trevligt sällskap ikväll :) Förlåt för att jag tvingade dig att börja farma, men jag lovar dig att du kommer tycka det är kul ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar