tisdag 22 september 2009

Det har brunnit...

...i vårt elskåp.
Vi fattade inte förrän nu i em hur allvarligt det var. Patric väckte mig sent igår kväll och sa att strömmen hade gått i källaren men sen kommit tillbaka igen?! Jaha , tänkte jag, var väl bara nå´t strömavbrott.
Idag när vi skulle gå ner i källaren funkade ingenting i elväg i några av rummen.
Vi bytte proppen, funkade inte iaf. Slog av o på strömmen, drog ur sladdar o satte i igen. Ringde runt o rådfrågade...ingen lösning. Vi bad vår granne som är elektriker att komma o kolla och han skruvade bort skyddet till elskåpet och tittade bland alla sladdar och upptäckte att det hade brunnit där inne. Hua! Scary! Han sa att det hade ju trots allt gått bra, men det kunde ha gått riktigt illa! Brand i elskåp är LIVSFARLIGT!
Ååå gud vad hemskt. Nu börjar man ju tänka på vad som kunde ha hänt. Jag är verkligen livrädd för eld och bränder.
Tack "du ovan molnen" för att du skonade oss från en katastrof.

På tal om nå´nting annat så Emmas första tand kommit igenom nere och en tand till är på väg uppe! Vår lilla prinsessa börjar bli stor ;)
Stor var väl kanske att ta i. Var på Bvc idag och fick resevaccin. Hon blev så ledsen men tack o lov gick det över fort.
Men Emma ökar inte riktigt i vikt som hon borde. Väger "bara" ca 7880. Liiite lite. Så vi måste lägga i lite mer fett i hennes mat nu och ge henne lite extra, kanske lägga till nå´t mellanmål och så.
Vi har fått en ny tid innan vi ska till Thailand o se vad som har hänt på viktkurvan.

Just d...jag skulle ju berätta om vårt "spöke" i källaren...men nu ska jag softa framför tvn så ...
fortsättning följer imorg. Hold your horses ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar