fredag 14 augusti 2009

Solig dag

Solen skiner idag och det gör faktiskt även jag ;) Känner på mig att det här blir en bra dag idag ...

Emma sover nu och jag ska ta med mig kaffe koppen och sätta mig ute i solen en stund. Får passa på, känns som om det inte är mkt kvar av sommaren nu.

Emma och jag ska in och träffa Sara o lille Theo och efter det så ska vi träffa Ramona. Fika x 2 ;)
Har knappt träffat nå´n utav dem på hela sommaren, katastrof!

Ikväll kommer syster Lina hit o ska passa vår prinsessa medan jag bjuder sambon på bio...lite lyx i vardagen. Han fick det som en suprise igår, hoppas det uppskattas. Känner att vi behöver lite egen tid och det här är ju en bra start. Tack "söstsra mi" för att du ställer upp ;)
Vi ska se Linje 1-2-3, kapad! ( tror den hette så... )

Igår kom svärmor och lämnade en peng till Emma, ett bidrag på bilbarnstolen. Det var från henne och MUs mormor. Tack , tack säger vi åter igen.
Eftersom stolen redan är inköpt sparar vi nu dom pengarna till höst och vinter kläder till Emma.
Man blir otroligt glad och tacksam när man får lite hjälp på traven för det är inte utan att man känner sig lite små fattig emellanåt i denna mammalediga tid ;)
Det kostar att ha barn. Hua! Har upptäckt att vi inte har ett enda plagg i st 80 och det är inte långt kvar till det behövs! Vi måste ha en höst jacka, vinterkläder, mössa, vantar...Suck! Och blöjor är INTE billigt!
Så om nå´n känner sig manad att köpa ett paket blöjor bara så där hux flux så mottages det tacksamt ;)
Och nu börjar hon på babysim, fortsättningskurs, snart och det kostar. Visst, det är ju vi som valt att gå på det , men hon äääälskar ju att bada!

Inte nog med lillprinsessan som kostar, finns ju en tonåring i huset vars månadspeng alltid tar slut numera!
Och så håller jag på med körkortet och samtidigt sparar vi till Thailandsresan...dé é mycké nu...

Tänk om man kunde vinna några miljoner!
Ska prata med lattémammorna och fråga om vi inte kan ha nå´t tipssystem ihop varje vecka, hästar ( A-H e bra på det ) , Lotto, vad som helst, bara vi vinner nå´t ;)

Jag vet att några säkert tänker, sluta åka in och fika så ofta på sta´n så sparar du pengar. Men nähe, glöm tanken. Det är min hobby och den ska jag få ha kvar. Sambon spelar golf och jag fikar. Bra deal, tycker jag! ;)

Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar