onsdag 5 augusti 2009

Mumsig middag

Efter träningen så var MU och handlade medan jag lagade käk.
Middagen idag blev, potatisgratäng, skivad fläskfilé i ugnen med champinioner, lök och pepparsås över, sallad och kokta morötter.
Och nu ikväll har vi busat o myst lite med Emma. Hon älskar verkligen bus. Tycker det är jätte kul när man smyger och sen säger tittut, eller när jag tex springer med henne o pappa MU jagar oss. ;) Hon hade svårt att varva ner när det väl var läggdax. Men hon somnade av sig själv. Låg och lekte och pratade i sängen sen blev det tyst och hon hade somnat. Skönt!

Hon har blivit så stor. Det händer så mkt nu. Varje dag upptäcker man nå´t nytt hon lärt sig. Nu om man frågar vart, mamma, pappa, lampan eller kissen är så tittar hon direkt dit. Duktig tjej! ;)
Det kommer en hel del ljud nu med. "Dadadada" säger hon väldigt ofta.

Satt och funderade på vad hon behöver klädmässigt i höst/vinter och insåg att vi snart måste köpa storlek 80 till henne.
Behövs en hel del till henne så jag får väl sno en sparbössa från frälsningsarmen eller nåt och stå och "tigga" på stan så vi har råd med allt ;) Man blir ju inte direkt rik på att vara mammaledig. Suck!
Skulle vilja åka till Ullared igen och köpa höstjacka och vinterkläder samt en hel del st 80 kläder. Där kan man ju verkligen göra fynd. Och så kan man köpa lite 1 års presenter till Emma och julklappar ;)
Skulle vilja åka i slutet av September för sen drar ju vi till Thailand och när vi kommer hem är det nästan för sent för att dra iväg och köpa vinterkläder.

Nå´n som vet nå´t extra jobb så man kan tjäna lite snabba pengar till Ullared?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar