torsdag 13 augusti 2009

Låg

Har känt mig lite halv låg i 2 dagar nu. Går verkligen upp o ner i mitt liv.
Vet inte vad det är...känner ibland bara att mitt liv just nu är så enformigt...trist vardag! Missförstå mig rätt, älskar min dotter och njuter av att vara med henne MEN ibland känns det som om jag bara är MAMMA. Vill vara lite mer Malin igen. Tänkte på det nu när jag var i Sthlm hur skönt det vara att få vara mig igen, Malin!
Längtade givetvis enormt mkt efter mina barn och mitt hemma liv MEN jag ljuger om jag säger att jag inte längtar efter friheten oxå.
Jag tror jag ska ringa chefen och be att få jobba lite extra. Bara nå´n gång då. Jag vill komma igång lite igen. Känner att jag går hemma och sunkar ihop. Har ingen energi eller "gnista" längre!
Menar dock inte att jag behöver ut o partaja eller så, det är inte riktigt det jag söker...
Vet egentligen själv inte vad jag söker el vill. Vet bara att jag just nu tycker att det mesta är trist. Känner mig konstant trött, seg o lipig! Energilös!
Men jag vet ju oxå att när Emma snart vaknar och jag får ett tandlöst leende av henne så är min dag räddad och jag mer än gärna sitter i mina mysisar på golvet i hennes rum o leker ;)

Jag saknar min sambo oxå...känner att vi aldrig har tid för varandra länge. Vi är mamma o pappa MU numera. Längtar efter lite vuxentid, kärlek, en god middag, några glas rött, prat, skratt och mys!
Vi gör mkt ihop, absolut, det gör vi, men Emma är ju alltid med och oftast så träffar vi andra oxå.
Jag vill ha min sambo för mig själv. Jag vill ha kärlek och romantik i överflöd!

Åter till verkligheten och min underbara dotter! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar