måndag 24 augusti 2009

Hej hopp

Nu är vi hemma igen.
Idag har vi suttit ute i solen och gottat oss, samt försökt fixa lite här hemma.
Emma är inte pigg. Inatt hade hon hög feber IGEN...fattar ingenting?! Idag är hon feberfri...skumt! Kan det vara tänderna? Hon är lite små snorig och väldigt hängig. Blir det inte bättre får jag väl ringa och fråga vad det kan vara. Inte bra med feberattacker titt som tätt.
Hur el hur så har vi haft en väldigt bra helg i Sthlm. Bröllopet var fint och dom hade ordnat så himla bra med allt. Otroligt fint i trädgården med lyktor överallt, utebar, bildspel, "pisseria" ( ute pissoar till grabbarna ) liveband etc. Hög mysfaktor!

Skönt att vara hemma igen men...jag gillar Sthlm. Vi har fina vänner där som jag saknar varje gång vi åkt hem. Så skönt när man träffar nå´n man verkligen känner att man funkar super ihop med. Att man inte behöver göra sig till och vara nå´n man inte är. Härligt att man kan sitta i myskläder och bara slappa och känna sig som hemma. Så´na vänner gillar jag! ;)

Nu ska vi åka och lämna in Patrics moppe på verkstaden. Han fick rätt från försäkringsbolaget. Det var inte hans fel när han krockade med bilen så nu får han den fixad. Härligt!
Sen ska vi hämta en sandlåda som Emma har fått, vi ska till Ikea och så handla. Ingen vila, ingen ro ;)

Uppdaterar med lite bilder från bröllopet under kvällen

Tjingtjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar