måndag 17 augusti 2009

Bonus barn

Idag har vi Patrics lillebror Oliver här på besök. Han ska vara här hela dagen o ev sova över oxå. Han är så go lille plutten. Men han har blivit stora killen nu, 5 år. Han är en lillgammal liten grabb. Väldigt förståndig och rolig. Pratar en hel del så det är risk för trötta öron framåt kvällen kan jag tänka mig ;) Men det är det värt!

Nu ska jag gnälla, jag har så förbannat ont i min högra handled. Fattar ingenting, vet inte vad jag har gjort? Började göra ont när jag var på den lilla trippen i Sthlm. Då trodde jag det var pga av den dumma hårtorken på hotellet där man var tvungen att med våld hålla in en knapp hela tiden när man blåste håret. Sen har jag känt det när jag har kört bil, då trodde jag att det var för att jag slet som besatt i växelspaken hehe men näe, nu har jag inte kört bil på några dagar och jag har ändå ont. Och det gör bara mer o mer ont...har svårt att sitta och skriva på datorn...KATASTROF ju!
Jaja, det går väl om när jag gifter mig, med andra ord aldrig...eller? ;)

Nu skiner solen, dax att gå ut lite. Nu har vi ju ett litet barn här som vi kan använda oss utav när det behövs plocka upp äpplen i trädgården ;)
I kväll ska jag träna och då ska Patric passa sin lillasyster för första gången ;)
Han har inte städat sitt rum än...hm...men eftersom han är snäll och är barnvakt en stund så kanske jag får överväga att inte lägga ut nå´n bild idag...MEN straffbilderna fortsätter imorgon igen. För jag antar att han inte tänker städa! Ouppfostrade unge! Vet inte hur hans pappa har uppfostrat honom när det gäller städning...för det kan ju inte vara mitt fel ;)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar