torsdag 4 juni 2009

Vi flyttar...

... runt i huset :)

Tv- rummet nere i källaren ska upp i det som innan var finrum. Och finrummet ska ner i källaren . Vi tycker det är skönare att ha tv-rummet uppe nu när man har en lillfis, så man slipper springa så mkt upp o ner i trappan.

Det var snabba ryck igår. Inom 40 min hade vi tittat ut en soffa, betalat och fått den hemlevererad. Så det var fullständigt kaos här hemma igår em. Vi han ju inte förbereda någonting för soffan eller flytta undan nå´t i finrummet. Så nu står både nya soffan och matsalsmöblerna i samma rum. Men, det är organiserad kaos. Vi vet hur vi vill ha det, vi ska bara hinna med att fixa det.


Vårt nuvarande tv-rum nere i källaren



Vårt gamla finrum som nu ska bli tv-rum. Älskar vår nya soffa ;) Vi har beställt en fotpall oxå som det var väntetid på några veckor.
Vi hann inte fixa nytt soffbord och matta igår. Men det ska vi göra inom kort. Ny lampa blir det oxå. Det kommer bli såååå fint.
Finrummet som ska bli nere i källaren får vänta att fixas iordning. Det tar vi efter sommaren. Har vi gäster sitter vi ju ändå ute på den inglasade altanen. Eller på vår altan vi håller på å ska bygga ;)
Vi har bott här i 2 år nu och har inte gjort nå´nting och nu händer allt på en gång.



Emma har blivit stora tjejen. Kan åka kundvagn och äta majskrokar ;)
Nu väntar undervattenskorttagning....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar