lördag 27 juni 2009

Ta tag i eländet

Vi måste verkligen ta tag i att städa o plocka iordning här hemma, men ingen av oss är motiverad. Vi går bara runt o gör allt annat, eller rättare sagt, ingenting här hemma.

Vi har slappat i trädgården en stund och nu tog vi en paus för Emma skulle ha lite lunch. Vi ska ut o gå en runda snart o hälsa på C & A med lite fika. Dom fixar i huset dom snart ska flytta till så vi tänkte bjuda dom på lite "pausfika" ;)

I kväll är vi bjudna till S & P. Trevligt och gott ;) Alltid gott att få bli bjuden på middag och trevligt sällskap gör ju allt bara ännu bättre. Nice!

AJ! jag blir snart galen över smärtan i mitt knä. Snubblade för några dagar sen på trappan vid ytterdörren här hemma och tog ett jättekliv över alla trappor & när jag satte ner vänsterbenet med hela min tyngd så stack det till av smärta under knät. Det gjorde ont som f**n men efterhand så släppte smärtan men nu har den smygit sig tillbaka igen. Sista dagarna har det bara gjort mer o mer ont. Syns inget utanpå. Är som en ilande smärta i nedre benet. Vad kan det vara?
Äh...det går väl om när jag gifter mig ;)

Ha en bra lördag mina vänner :) Sola lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar