tisdag 9 juni 2009

Snart 100 år

Sambons mormor Margoth är 97 år. Helt otroligt tycker jag. Fatta vad hon har varit med om mkt. Hon är ju snart 100 år. Jag gnäller att jag har blivit gammal men jag ligger nog i lä om man sä ;)

Efter babycafét idag så gick vi och hälsade på henne en runda. Emma tycker så himla mkt om Margoth, hon flinar upp sig hela tiden när hon tittar på henne. Emma har fått sitt andranamn, Elvira, efter Margoth som oxå heter det.
Jag tycker oxå väldigt mkt om Margoth . Hon är en snäll, go och trevlig liten dam med härlig humor. Är så glad att jag har fått lära känna henne.
Margoth & Emma
( bilden är inte tagen idag )
Min syrra Lina har varit här på en kaffe.
Jag har lagat lite käk. Värsta lyx middagen, har stekt....hamburgare ;)

Nu har jag precis lagt Emma. Hon är så otroligt duktig på att somna själv i sin säng. Innan jag lägger henne går vi runt och säger natti natti till pappa eller brorsan när dom är hemma, sen säger vi natti natti till hennes rum och alla gosdjur. Se´n lägger jag henne och säger:
Nu ska Emma nana ( nana = sova...nå´t som mamma alltid sagt ) Se´n sjunger jag Trollmorsvaggvisa och sen drar jag igång speldosan, pussar henne på kinden och sen går ut. Ibland får jag gå in och ge henne nappen, men oftast så somnar hon direkt. LYX! MEN sen ska hon bara lära sig att sova hela natten oxå. Är evigheter sen jag sov mer än 3tim i sträck. Jag är övertrött. Går omkring i en dvala. Är som ett vacum i huvudet på mig...OLYX!

( Till MU: Jag hittade internetdosan älskling, låg i byxfickan...hjärnsläpp hihi )

Nu ska jag ta ett bad och sen "däcka" tidigt. Tänkte försöka vakna utvilad och snygg imorgon , Haha, In my dreams!

Så här fin har lilla Emma varit idag ;)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar