måndag 22 februari 2010

Ont i käken

Det tar på krafterna att vara hemma med en förkyld, mammasjuk dotter. Ojojoj, vad tålamodsprövande. Har bitit ihop så mycket så käkarna är alldeles spända o ömma. Huvudet bultar och jag är så så nära ett vredesutbrott. Vet att hon inte mår bra men...help med god. Ge mig kraft o styrka att härda ut. Hahaha. När man inte själv har nå´n energi själv så blir allt så väldigt mycket jobbigare.
Tycker hon skriker i stort sett hela tiden idag. Hon borde vara trött men vill hon sova? Nää så klart inte. Hon vill vara uppe , gnälla och testa mitt tålamod så mkt det bara går. Men jag ska härda ut. Jag ska ta fram allt tålamod jag har och behålla lugnet. Jag ska härda ut. Bara 5 timmar tills det är läggdax för lilla Emma och sen så hoppas vi på att vi vaknar upp imorgon, pigga och glada båda två.

Ifall det inte framgår så även om jag just nu är en ganska utmattad, orkeslös, irriterad mamma så älskar jag min dotter gränslöst mycket.
Finns det verkligen nå´n mamma som ALDRIG är irriterad och tappar tålamodet, som ALDRIG blir trött och arg på sitt barn? Iså fall du, mamma, som har denna gåvan att ALLTID vara pigg, glad, lugn , harmonisk och med ett tålamod utan dess like. Kontakta mig, snälla, tala om hur man gör?!

Nu ska jag snart iväg och få god mat hos mams o paps iaf. Löövlii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar