onsdag 13 januari 2010

Städdag

Fick panik idag när jag såg vårt stökiga hem. Frågade mamma om hon kunde ha Emma en stund medan jag städade här hemma. Vandrade bort med Emma dit och så hem igen, steron på högsta volym och så startade städandet. Tycker jag har hållt på hela dagen. Har vädrat mattor, duschat blommor, plockat bort julen, dammsugit etc men ändå är det inte klart här hemma. Men slutstädat för idag iaf. Fortsätter imorgon.
Emma hade som vanligt varit snäll hos mamsen idag. Men mamma hade ändå märkt att hon är hängigare och lite gnälligare än vanligt. Hon är extremt känslig just nu. Josse o Meja var hos mamma och när Meja tog Emmas mockasin så skrek hon värre än hon hade blivit slagen.
Pratade med bvc idag. Vi ska dit på tisdag. Har Emma inte ökat eller om hon har gått ner i vikt så skulle sköterskan ringa barnkliniken så vi får komma dit fortare.
Idag har hon ätit en halv tallrik gröt och lite yoggi...Det blir man inte "stark" av direkt...

Innan vi gick bort till mamma idag så tittade Emma på sin nya favortifilm Teletubbies ;)



Idag har hon varit en prickig liten tjej ;)
Väldigt fin dress från HM
Emma älskar att borsta tänderna.

Nu ska det lagas mat! Fläskytterfilé ( egentligen ska det vara kassler men Patric gillar inte det )som först försteks, sen in i ugnen med en sås ovanpå bestående av 1 burk cremefraiche, 1 burk tacosås, 1 burk green chili och lite riven ost på toppen. Till det serveras ris och sallad.
Mums!
Till efterätt blir det fruktsallad. Nyttigt ;)
Fy f**n vad jag är trött. Skulle kunna sitta här och somna framför datorn. Men åå nää, upp o hoppa. Dax att fixa käk!
Eller ska jag ta en powernap först?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar