söndag 31 januari 2010

"Bakis-virus"

Jag är drabbad av ett hemskt virus. Bakis viruset som tar knäcken på en rejält. Som straffar en för att man har varit ute o haft kul.
Jag hade såååå kul igår och kände mig inte alls speciellt full. Iaf inte FÖR full. Lagom typ. Men det tyckte förmodligen inte min kropp utan tidigt imorse bestämde den sig för en rejäl avgiftning. Jag har "pratat" med toastolen en hel del ggr idag och haft en huvudvärk utan dess like. Har varit riktigt dålig.
Visst, man brukar säga att man mår som man förtjänar men näe fy faan, rent ut sagt, jag tycker INTE jag förtjänade detta.
Jag har varit helt utslagen idag.
Tack min underbara man för att du har hållt ställningarna här hemma och att du har tagit hand om din"sjuka" fru.
Tack även lillasyster för att du tog Emma en stund så jag fick sova. Jag är lyckligt lottad med så fina , förstående människor runt mig.
Tack även min förståndiga son som gav mig en utskällning och fick mig att inse att jag kan helt enkelt inte dricka alkohol. Iaf inte blanda!
-Ligg inte och tyck synd om dig själv sa han. Hårt men sant. Fast i så´na lägen så får man tycka synd om sig själv lilla gubben.
Jag ska ALDRIG mer dricka sa jag idag efter en pärs över toan. Jag vet att det är patetiskt att säga så...för nog fan dricker man igen.
Men just nu känns det som att alkohol är min värsta fiende och jag vill aldrig mer se nå´n form av alkoholhaltig dryck. Den vill mig bara ont. Den förgiftar min kropp.

Men var det värt det? Jaa, jo så här i efterhand så var det väl ändå värt det för jag hade som sagt sååå sjukt kul igår.

Nu måste jag försöka få i mig något att äta så att kroppen hittar tillbaka till sitt rätta jag och så att "bakis-viruset" lämnar min kropp o själ och förhoppningsvis aldrig mer kommer tillbaka.

Tummen upp: för mina fina vänner och min underbara familj
Tummen ner: för att det ska straffa sig när man varit ute o festat och haft kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar