måndag 11 januari 2010

L som i Less

Just nu är jag less på allt. Huset, allt som måste göras här, dyra-trista-skit elräkningar, på kylan, på att man får så pissdåligt med pengar när man är mammaledig, på alla sjukdomar som bara går runt, runt , runt, trött på att vara hemma med en sjuk Emma, trött i kroppen efter allt bärande, trött i huvudet efter allt pip och gnällande, hela jag är trött pga av tonvis med sömnlösa nätter, irriterad över att ha så bred bak att jag inte kommer i alla mina byxor...men ännu mer less på att jag inte tar tag i att träna när jag har ett gymkort och framförallt riktigt förbannad och irriterad på att jag aldrig får tummen ur och fixar körkortet! Bläääääää...fy fan , rent ut sagt vad less jag är på ALLT!

Make me happy...please!

Patric har precis fått en enormt pipig Emma att somna. Tack min älskade son.
Jag vet att hon har varit sjuk och inte är riktigt pigg och jag tycker synd om henne men ibland rinner det över och allt man känner är frustration.
Inget jag gör hjälper men ändå är det bara mig hon ska vara hos. *suck*
Vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Men jag tror jag skrattar åt eländet!
Hahahahahaha!
Vi skulle ev ha åkt till Sthlm en helg framöver men vi får nog ställa in det nu pga en skyhög elräkning. Men hahahaha va kul. Skönt att slippa Sthlm. Roligare att lägga pengarna på elen jö. Hahha hohoho hihihi ( irritationen bubblar inom mig...exploderar snart )
ÅÅÅÅÅÅÅÅ blir tokig! Fy fanken vad trist!
Vi hade behövt en liten tripp. Men men...
Får köpa en triss och hoppas på vinst. Plötsligt händer det! ( snälla...låt det hända mig )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar