fredag 1 januari 2010

2010

Första dagen på det nya året sitter man nu här i morgonrock och har precis ätit en 2010 frukost ;)
Idag börjar mitt nya liv. Eh...hm... jag vet, jag har sagt det förut ...men jag SKA bli nyttigare och hälsosammare nu. Mer motion & bort med "dallret" på kroppen ;) Tänker dock inte ha godis eller kakförbud. Det funkar inte för mig. Men jag ska försöka att äta mindre godsaker och röra på mig mer. Har ju som sagt ett träningskort på Malkars som ligger o dammar. Det SKA användas flitigare.

Sista dagen på det nya året var fantastiskt bra! En super bra, trevlig och rolig kväll.
Vi hade 3-kamp ( jättebra ordnat) jag och min lagkamrat "Gotte" kom 2:a ;) Mat och dryck var magiskt god hela kvällen. Vi åt och åt och åt. Det var tilltugg när vi kom sen 2 förätter, en varmrätt och 2 efterätter.
Det var nästintill att man rullade när man skulle gå därifrån. Vi gick straxt efter tolvslaget så vi hamnade mitt ibland allt skjutande påvägen till bussen. Emma var vaken och tittade storögt och frågande mot himlen.
Alla barn skötte sig utmärkt igår och jag tror dom hade kul allihop. Dom somnade utmattade nästan samtidigt så att vi vuxna fick några timmar med lite "egen tid". Emma vaknade straxt innan tolvslaget och det passade perfekt eftersom vi skulle klä på henne för att gå till bussen.
Inget pip eller gnäll på hela kvällen igår och hon har sovit bra inatt.
Nu leker hon och busar och humöret verkar vara på topp på lilla damen.

Alltså en perfekt start på det nya året ;)

God fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar