torsdag 7 mars 2013

Life is good

Idag har det varit en helt underbar dag. En hel dag på stranden med allt vad det innebär. Bada, plocka snäckor, strandpromenad, lunch i solen, bygga sandslott, läsa, njuta och SOLA.

Vi har även spenderat en stund vid familjeavdelningen och lill-polen och Emma har åkt vattenrutchbana. Hon hittade en kompis som hon lekte bra med.
Micke fick åka till läkaren, en privat läkare som hjälpte honom med ryggen. Vi fick tips av en Thailändare. Micke hade lite ont i ryggen innan vi åkte men det har bara blivit värre. Läkarbesöket  kostade 1700 baht ( ca 400kr ) och då fick han behandling, nåt spray att smörja in på ryggen samt två olika dundermedicner. Redan bättre. :)

Jag måste köpa åksjuketabletter för efter sista flygresan slog det lock för mitt öra och det gjorde väldigt ont. Nu har jag börjar bli lite små yr emellanåt och så börjar jag må illa. Svårt att veta om det är en kombination av värmen och för lite vatten oxå. Men jag ska testa att ta en åksjuketablett iallafall.
Men annars så mår vi bra. Lite svidande och kliande myggbett, men vad gör väl det när man är i Thailand :)

Jag har testat gymmet idag, 20 min på crosstrainer och så lite vikter.
Emma och Micke var i lekhörnan.
Vi hade filmmys på rummet en stund ínnan vi gjode oss iordning för att gå ut i "byn".
Tvn på rummet tar USB. Perfekt. Emma kunde se sin älskade film med Tingeling!

Ikväll har vi varit på en mysig restaurang där det var livemusik. Emma hade en egen liten dansshow. Den lilla teaterapan. :) En norrman gav henne en bukett rosor. Han köpte av en liten thaiflicka som gick och sålde och så fick Emma den buketten :)
Hon charmar alla.

Nu istter vi och myer på rummet. Emma kör sin spotifylista och just nu är det In the club som spelas och emma kör dansuppvisning.  Sötnöt.
 Nu kommer lite bilder från idag. Ni får även se lite från vårt hotell. Vi trivs verkligen på detta hotellet. Inte helt fel med en pool på taket inkl jacuzzi, en familjeavdelnig med sköna solsängar, lekplats, bassäng och rutschkana. En pool mellan husen samt poolbar med jacuzzi.
Det går ingen nöd på oss, om man sä.
 Förutom att jag saknar min son. Känns konstigt att vara här utan honom.
(Saknar dig älskade Puff)

 Det kan hända att bilderna kommer i en konstig ordning men det är bara att gilla läget. Jag orkar inte trixa och fixa :)

































 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar