tisdag 5 mars 2013

Emirates är bäst

Nu är det fjärde gången vi flyger till Thailand. Vi har flugit med SAS, Finnair och Thaiair innan och jag tycker att Emirates är bäst.

Bra service. Fräscha plan, sköna stolar, egen tv med nya filmer, all musik man bara kan tänka sig och en hel del spel. Fina presenter till barnen. Emma fick en necessär, en plånbok, en pysselbok, kritor, en lila filt och ett gosedjur.
Otroligt god mat. Man fick välja mellan två alternativ. Vi tog kyckling, potatismos med pepparsås och wookade grönsaker. Man fick en god sallad med fetaost till. Samt, bröd, smör, en god ost, kex , små salta pinnar och en dippsås.
Och så kaffe, efterätt och obegränsat med dricka. Vin , öl , läsk, drinkar, you name it!

Trevlig och serviceminded personal. Vi kommer definitivt åka med dom igen.

Nu är vi på Dubais flygplats och sitter på ett starbuckscafé, dricker god latté surfar lite. Micke följer nån viktig fotbollsmatch. Emma leker med en av överraskningarna hon har fått under resans gång.
Emma har skött sig exemplariskt. Spelat spel, tittat på film, lekt, ritat och sovit en stund. Dock pssade inte flyplansmaten lilla fröken Unger men som tur var så hittade vi ett McDonalds här på flyplatsen.

Om mindre än två timmar flyger vi vidare mot Bangkok.
Misstänker att vi mest lär sova den resan.

Vi mår bra och allt går som planerat. Bättre än väntat faktiskt.





 
 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar