fredag 29 mars 2013

Långfredag

Ja det har verkligen varit en lång fredag.
Klockan 8 satt familjen bänkade framför tvn, åt frukost och såg på Disney Jrs nya serie om Sofia den 1:a.

På fm körde vi lite rensning i skåp och lådor. Jag tog en liten pw. Sen var det en ganska lugn eftermiddag. Emma och jag körde lite disco i köket. Hon älskar verkligen musik och att dansa.

Jag lämnade av Emma hos mamma och pappa en stund och drog till gymmet och mötte upp Helena. Jag orkade inte så mycket men det var skönt att vara tillbaka igen.
Helena var så gullig. Vi körde träning på olika platser i gymmet. När jag kom dit Helena var efter att ha gjort plankan i ett annat rum så blev jag nästan attackerad av henne.
-Har du läst mitt sms? Har du läst mitt sms? Vart har du varit?
Jag fattade ingenting först men läste smset och sen efter att Helena hade berättat så förstod jag att hon hade varit orolig. Jag hade ju bara "försvunnit" , hon såg mig inte och trodde jag hade blivit yr och tuppat av nånstans.
Skönt att du håller koll på mig gumman.
 Det kunde ju faktiskt varit så som Helena trodde men faktum är att jag inte ha varit yr på två dagar nu. Otroligt skönt!

Nu sitter jag och softar framför tv men känner mig rätt trött och mör och tror fanken att jag ska hoppa i säng.
Imorgon blir det förhoppningsvis en date med vänner från Sthlm som är i Kalmar och firar påsk. Och i morgon em/kväll blir det äntligen en träff med familjen Hultén. Som vi har längtat!

Natti natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar