lördag 10 september 2011

Vad sa du?

Vad sa du? Vad sa du? Vad sa du?

Det säger vår dotter på tok för många ggr varje dag. Vi misstänker att hon hör dåligt.
-Kan du prata lite högre mamma, säger hon oxå, och vi tycker att hon har blivit lite skrikig när hon pratar så nå´t "fel" är det ju.

Jag ringde vårdcentralen igår och talade om vår misstanke och hon tyckte vi skulle avvakta med att komma någon vecka till eftersom att Emma fortfarande är väldigt förkyld.
Man kan få sämre hörsel när man är igentäppt men om det inte har blivit bättre om en vecka så skulle vi komma och kolla öronen/hörsel.
Så nu är det bara att vänta och se/höra vad vi ska göra!

Det här har verkligen varit en seg förkylning. Micke är fortfarande lite risig trots att han äter antibiotika och Emmas är täppt och hostig än.
Men nu får vi hoppas att bassiluskerna snart drar bort och inte kommer tillbaka på väääldigt länge.


Jag storstädade i torsdag, det syns inte längre. Hur är det möjligt? Två vuxna och en minimänniska som rör till det så?! För nu kan vi ju inte skylla på tonåringen, han bor ju tillfälligt hos tjejen.
Jag är så less på att städa, plocka , fixa, städa, plocka, fixa och så städa lite till, och plocka lite mer och fixa igen. BLÄÄÄ med stora Ä!

Äh, va fan, jag behöver rycka upp mig. Tur att vi ska träffa fam. Håkansson/Johansson ikväll, då blir man alltid på bra humör :)

"Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser..." Jo, tjena!

Ha en underbar lördag! Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar